Beylerbeyi Balık Restoranları


Beylerbeyi balık restoranları ve Anadolu yakasında bir çok balık restoranı bulunmasına rağmen işini hakkı ile yapan restoranlar yok denecek kadar az.

Beylerbeyi'nde Bulunan Balık Restoranları

Bir çoğunu denemiş ve hiç birinden istediği hizmeti ve konforu alamamıştım ta ki İstanbul Misina Balık Restaurant ile tanışana dek.. Kapıdan adım atar atmaz lüks, kaliteli, düzenli ve temiz bir restorana girdiğinizi hissediyorsunuz.

Garsonların tutumları ve hizmet konusunda da diğer rakiplerini çoktan geride bırakıyorlar.

Gelelim lezzetlerine. Balıkların tazeliğinden midir yoksa ustaların marifetlerinden mi anlamadım, mezeleri ve çipura balıklarının lezzetleri bir harikaydı. Diğer deniz kabuklarının çeşitliliği de göz kamaştırıcı. Denecek çok şey var. Alışkanlık yapacak kadar iyi bir balık restaurant.

Ayrıca Misina boğazın en güzel lokasyonlarından birine sahip. İstanbul'un en iyi manzaralı restaurantlar listesinde başı çekebilir.

Balık restoranları konusunda çıtayı yerden kaldırıp çok güzel bir noktaya getirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

Anadolu Yakasının en iyi balık rastaurantı hangisi?

Beylerbeyinde Alkolsüz Balık Restoranları

Alkollü bir restoran olması sebebiyle alkolsüz bir balık restoran arıyorsanız Yakamoz Balık Restoran önermekteyim. Alkolsüz birkaç küçük balık restoranı daha mevcut yakınlarda.

Ancak Misina Restoranın bu lokasyonda lezzet konusunda çok daha iyi olduğunu da söylemeliyim.

Beylerbeyi Balık Restoranları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş - Beylerbeyi Vapur Sefer Saatleri

İstanbul Beylerbeyin'de Denize Sıfır Restaurantlar

Anadolu Yakası'ndaki En İyi Balık Restaurantları